Werkwijze

Onze visie

Een goed ontwerp vertelt een verhaal, heeft een doel en het levert wat op. Om uw verhaal te kunnen vertellen en uw doel te kunnen bereiken, is het cruciaal dat wij weten wie u bent. Als wij weten wie u bent, kunnen wij zorgen dat u uw doel bereikt.

Een goede start

Wij starten met een uitgebreide intake. Eigenlijk willen we gewoon alles van u weten wat mogelijkerwijs relevant kan zijn. Dit doen we op een gestructureerde manier met een officiële intake op papier. Wij noemen het een minipositionering en feitelijk is het de kapstok waaraan we alles wat we hierna gaan doen kunnen ophangen én het uitgangspunt waaraan we alle beslissingen die we nemen kunnen toetsen. De minipositionering is een uitgebreide lijst met vragen die eindigt met een test waarmee u alle door u gegeven antwoorden kunt toetsen.

Wij vragen altijd of meerdere personen de minipositionering willen invullen. De veelal uiteenlopende antwoorden zijn ontzettend waardevol. Dit geeft namelijk een veel breder en objectiever inzicht in waar u nu staat.

Werken in stappen

Wij werken in duidelijk stappen die vooraf worden gedefinieerd. Stap 1 is altijd de intake. Bij stap 2 gaan we creatief aan de slag en starten we met de ontwerpen. Bij grotere projecten verwerken wij alle stappen in een duidelijk timeline, zodat vooraf helder is wanneer de stappen worden afgerond. In deze timeline geven we ook aan wanneer er afspraken ingepland kunnen worden, wanneer wij feedback van u nodig hebben, etc. Deze timeline wordt gedurende het hele project gemonitord en bijgewerkt waar nodig.

Voor wie wij werken?

Wij werken voor zowel de zelfstandig ondernemer als multinationals, nationaal én internationaal. Momenteel realiseren wij projecten in tien verschillende talen. Onze projecten variëren van een enkele brochure, website of visitekaartjes, tot grote volumeopdrachten van vijftig brochures in zes verschillende talen, waarbij we de gehele Europese markt bedienen.

Wij kijken dus niet naar hoe groot u bent. Wij kijken naar wat u wilt bereiken en daar bedenken wij de juiste aanpak en strategie voor.

WILT U OOK WETEN OF UW HUISSTIJL PAST BIJ UW DOELSTELLINGEN?

Wat is jouw doel en verhaal?

Laten we kennismaken onder het genot van een kop koffie...